Bent Bystrup den 05-04-2018
    Valg til skolebestyrelsen
    Vi skal afholde valg dette forår og mangler 4 nye medlemmer i vores bestyrelse – det kunne være dig, hvis du:

• Har en mening om, hvordan man kunne udvikle skolen til at blive endnu bedre
    • Vil bruge ca. en aften om måneden fra kl. 17.30-20.00 sammen med resten af os i bestyrelsen.
    • Gerne deltager i diskussioner og bidrager med dine meninger og synspunkter.
    • Vil spise sammen med os i løbet af mødet, mens vi udveksler oplevelser og ideer, som kan bidrage til det videre arbejde.
    Kontakt skolens ledelse eller den nuværende bestyrelse for at høre nærmere.
    Hvis du er interesseret eller bare nysgerrig, så hører vi rigtig gerne fra dig.

(Vedhæftet fil til de mere nysgerrigeJ)

Hvorfor OPSTÅR MOBNING?

Og hvad kan man gøre for at BEKÆMPE MOBNING?

Det får du svar på i den nye film lavet i samarbejde med Mary Fonden og Børns Vilkår i Alliancen mod mobning.
► Se filmen og bliv klogere på, hvad du kan gøre!
Filmen gør op med udbredte myter og misforståelser. Fx har mobning ikke noget med det enkelte barn at gøre. Det er et komplekst problem, der udspringer af en utryg kultur i børnegruppen.
Forældre og fagpersoner har derfor en afgørende rolle, når vi skal forebygge og bekæmpe mobning.
Du kan læse mere om filmen og Alliancen mod
...