• Bugtrupvej 27, 8560 Kolind
  • kolind.skole@syddjurs.dk

Morten Fjord den 30-11-2016
    Indskrivning til 0. klasse (børnehaveklasse) foregår digitalt i perioden 15. december - 10. januar
    Undervisningspligten indtræder 1. august i det kalenderår, hvor barnet fylder 6 år. I august 2017 starter derfor de børn, der er født i 2011, og de børn der tidligere har fået udsættelse af skolestart.

I kan indskrive jeres barn (med brug af NEM-id) på følgende hjemmeside, under Syddjurs kommune, fra den 15. december 2016:

Vi holder informationsmøde om indskrivning og skolestart her på skolen
    onsdag, 14. december, kl. 17 - 19, i Glassalen
    Bent Bystrup den 28-11-2016
    BODEN
    Kære alle
    Husk at der kan betales med MobilePay i boden (24 98 39 82). Der kan kun betales ind for samme dag som køb. Hvis I som forældre betaler ind for jeres barn, skal barnet blot nævne jeres (indbetalers) navn, så bodens personale kan identificere indbetalingen. Hvis ikke hele beløbet "bruges" betales tilbage i kontanter.
    Dagens ret kan bestilles i 10-pausen, hvor den også betales. Man får udleveret en madbillet, som man så afleverer i 12-pausen og får sin mad.

Hvorfor OPSTÅR MOBNING?

Og hvad kan man gøre for at BEKÆMPE MOBNING?

Det får du svar på i den nye film lavet i samarbejde med Mary Fonden og Børns Vilkår i Alliancen mod mobning.
► Se filmen og bliv klogere på, hvad du kan gøre!
Filmen gør op med udbredte myter og misforståelser. Fx har mobning ikke noget med det enkelte barn at gøre. Det er et komplekst problem, der udspringer af en utryg kultur i børnegruppen.
Forældre og fagpersoner har derfor en afgørende rolle, når vi skal forebygge og bekæmpe mobning.
Du kan læse mere om filmen og Alliancen mod mobning på dette link: