• Bugtrupvej 27, 8560 Kolind

Årsberetning fra SKOLEBESTYRELSEN

• Frederik Bøile Stengaard den 09-06-2017
    Billedresultat for ereolen go

At læseindlæringen er meget vigtig, ved vi alle.

Vi stræber efter, at alle elever skal blive så dygtige, som de kan, og der findes forskellige måder, hvor vi som skole stiller ressourcer og materialer til rådighed.

Men der findes endnu flere muligheder, og en rigtig god én er helt gratis.

Med et lånerkort og dermed et login til Syddjurs bibliotek kan man tilgå gratis ebøger i appen “eReolen GO”.

På portalen gratisbørnebøger.dk kan man blive inspireret og se en række dygtige forfatteres bøger, som man kan låne via “eReolen GO”.

Det kræver, at man møder op på biblioteket i KOLIND + med barnets sygesikringsbevis og får  oprettet en bruger.

På vedlagte dokument kan man selv udfylde de data, biblioteket skal bruge. Man kan også udfylde blanketten på biblioteket.

Vi opfordrer på det kraftigste til, at I opretter jeres barn, og vi stiller selvfølgelig appen “eReolen GO” til rådighed på elevens skoleiPad.
    Billedresultat for pagten kolind skole
    MVH
    Læringscenteret
    Kolind Centralskole

Hvorfor OPSTÅR MOBNING?

Og hvad kan man gøre for at BEKÆMPE MOBNING?

Det får du svar på i den nye film lavet i samarbejde med Mary Fonden og Børns Vilkår i Alliancen mod mobning.
► Se filmen og bliv klogere på, hvad du kan gøre!
Filmen gør op med udbredte myter og misforståelser. Fx har mobning ikke noget med det enkelte barn at gøre. Det er et komplekst problem, der udspringer af en utryg kultur i børnegruppen.
Forældre og fagpersoner har derfor en afgørende rolle, når vi skal forebygge og bekæmpe mobning.
Du kan læse mere om filmen og Alliancen mod
...